Meniu Închide

Categorie: Ventuze

Tratamentul cu ventuze silicon pentru masaj se ghideaza dupa una dintre cele mai vechi si populare tratamente din cate se cunosc. Acesta are o vechime care dateaza de acum aproximativ 3000 de ani. De fapt putem spune altfel, ca tratamentul cu ventuze masaj are o vechime de 3000 de ani de succese, iar de asta ne putem da seama numai din faptul ca despre acesta apare scris detaliat in cea mai veche carte de medicina descoperita vreodata si nu in ultimul rand, din faptul ca acest tratament a fost folosite de cei mai celebri doctori ai Antichitatii si care au pus bazele medicinei, adica gallen si Hypocrate. Daca in acele vremuri, tratamentul cu ventuze masaj era folosit pentru tratarea unor afectiuni precum gripa, racelile sau convulsiile, iar ventuzele pentru masaj erau realizate din materiale precum coarnele de animale si ceramica, in ziua de astazi lucrurile stau cu totul altfel, pentru ca astazi principalul motiv pentru care este folosit tratamentul cu ventuze pentru masaj poarta numele de “ combaterea celulitei”. Da, ati inteles bine, astazi tratamentul cu ventuze pentru masaj este unul dintre cei mai de temut dusmani ai celulitei, si mai mult decat atat, o poate invinge pe aceasta intr- un timp extrem de scurt.
Iar cand vorbim despre ventuze masaj folosite in tratamentul anticelulitic, putem spune ca acestea sunt realizate din silicon. De fapt, ventuzele pentru masaj realizate din silicon, au o destul de mare putere de combatere a celulitei intr- un timp destul de scurt, deoarece exact pentru acest lucru au fost concepute. Iar asta se datoreaza in special faptului ca siliconul din care aceste tipuri de ventuze pentru masaj au fost create este unul moale, flexibil si destul de rezistent, care are rolul de a putea fi accesibil oricarei parti a corpului. Mai pe scurt si mai pe intelesul tuturor, putem spune ca ventuze din silicon pot fi aplicate pe absolut orice parte a corpului si chiar si pe partile cele mai greu accesibile ale corpului.

Pentru cei care doresc sa cumpere ventuze silicon, putem spune ca pe piata exista trei tipuri de astfel de ventuze, create special pentru a putea masa cu ele absolut toate partile corpului. Iar astfel avem ventuze de silicon de marimi mici, ventuze de silicon de marimi medii si ventuze de silicon de marimi mari. Ventuzele pentru masaj realizate din silicon, de marimi mici, au fost special concepute pentru a se putea masa cu ele suprafata pielii fetei, adica tenul, in timp ce ventuzele de silicon de marimi medii au fost special create pentru masarea abdomenului, mainilor si picioarelor si ventuzele de silicon de marimi mari au fost special concepute, de asemenea, pentru masarea suprafetelor mai mari de piele, cum este pielea spatelui.